Kulturhuset Pulsen

Velkommen til Kulturhuset Pulsen. Vi er et innovativt og visionært netværkstilbud for borgere med handicap eller særlige behov.

OBS! Læs venligst!

Kære gæst i Pulsen.

Grundet Regeringens anbefalinger og CSBB´s retningslinjer i forhold til håndteringen af Coronavirussen er Pulsen foreløbig lukket indtil tirsdag d. 14. april.

INFO. KK forbereder lukning af al unødvendig aktivitetRegeringen har onsdag aften igangsat flere vidtrækkende tiltag for at bremse og begrænse udbredelsen af corona-virus i vores samfund.I KK følger vi myndighedernes anbefalinger nøje. Derfor er vi gået i gang med at forberede lukning af al unødvendig aktivitet. Det omfatter blandt andet skoler, daginstitutioner, jobcentre, kultur- og fritidstilbud samt administrative funktioner. Der er allerede her til aften trådt et forbud mod besøg i kraft på alle kommunens plejehjem. Pårørende til borgere på Socialforvaltningens bo- og døgntilbud vil blive anmodet om at begrænse besøg, og alle besøg skal gennemføres inde i borgerens egen bolig. Fælles arealer må ikke anvendes under besøg.

Med venlig hilsen Kulturhuset Pulsen.

 

 

Pulsen udbyder mange spændende kurser og aktiviteter for tre primære borgergrupper.

 

 

· Borgere med udviklingshæmning 

· Borgere med ASF (Asperger)

· Unge borgere på STU uddannelser eller lignende.

I Pulsen arbejder vi med inklusion, udvikling og læring for den enkelte borger.

Kulturhuset Pulsen tilbyder en bred vifte af forskellige aktiviteter, kurser og foredrag.

I Pulsen kan du bl.a.:

Gå til floorball, få lagt makeup, komme i form med Zumba, gå til madlavning, game i computerrummet, spille bordfodbold og brætspil, gå til fester, gå i lektiecafé, dyrke yoga danse, se film, få nye venner møde gamle venner, deltage i foredrag om f.eks. ensomhed, hygge dig i vores café eller chill out lounge.  

Du er altid meget velkommen til at komme forbi og besøge os.

Vi har til huse i en smuk gammel præstebolig beliggende i hjertet af det gamle København, nær ved Nørreport og Rådhuspladsen.

Kulturhuset Pulsen er et innovativt og visionært netværkstilbud for borgere med udviklingshæmning, borgere med ASF, samt unge borgere med særlige behov. Vi har fingeren på pulsen, vi indgår i partnerskaber og samarbejder med andre om rammer og aktiviteter som gør det muligt, for borgerne at danne netværk. Vi er et tilbud for borgere i Københavns Kommune, hørende under SOF og Center for Selvstændig Bolig og Beskæftigelse.

Du er velkommen til at kontakte os for nærmere information på. Tlf.: 24794453

Kulturhuset Pulsen

Larslejsstræde 2

1451 København K.

Netværket Pulsens Facebookside:

https://www.facebook.com/Kulturhuset-Pulsen-1313335192012855/

OBS! Aktuelle programmer og kataloger for Kulturhuset Pulsen ligger nederst på denne side!

Sidste nyt!

Kulturhuset Pulsen arbejder vi hele tiden på, at tilbyde nye og spændende hold til jer.

Du kan som borger tilmelde dig alle de aktiviteter & kurser som vi udbyder underordnet hvilket gruppe du tilhører.( Spørg os endelig hvis du er i tvivl).Du downloade vores IBG  aktivitet og tilmeldings app til din smartphone, I-pad eller I-phone. Den giver dig et let og hurtigt overblik over hvilke aktiviteter og hold vi har, samt mulighed for tilmelding til spisning. Det kræver dog, at du bliver oprettet og får et log in. ( Det kan vi hjælpe dig med inde i Pulsen)

 

Åbningsdage i Pulsen.

 

· Udviklingshæmmede gruppen.

         Tirsdage & onsdage kl. 14 - 21:30

· ASF gruppen

         Mandage kl. 14 - 20:30 & fredage kl. 14 - 21:30

· Unge/STU gruppen, under 35 år.

  Torsdage & fredage kl. 14 - 21:30

 

Husk at du kan altid deltage på et hold eller en aktivitet hvor vi har skrevet, at alle borgere kan deltage, også selvom den ligger på en dag, hvor du normalt ikke kommer i pulsen. 

 

Husk at du løbende kan følge med i hvad der sker i Kulturhuset Pulsen under fanen Aktiviteter 

 

Med venlig hilsen Team Pulsen